Oranjefeest incl. kleedjesmarkt

Datum: zaterdag 27 april 2024 (Koningsdag)
Tijden versierde optocht: verzamelen in het park om 10:25 uur om de fiets te versieren (dit mag ook thuis al gedaan zijn). Vertrek omstreeks optocht omstreeks 11:00 uur.

Tijdens kleedjesmarkt/rommelmarkt: plekje kiezen + spullen neerleggen vanaf 12:30 uur en start van de markt is om 13:00 uur tot 17:00 uur (ZELF JE SPULLEN WEER AFVOEREN/MEENEMEN als je het niet verkoopt). Geen voertuigen in het park/op het gras.
Locatie:  Anne Frank Park in Marsdijk

Het huidige plan:
Kom je fiets/skelter/loopfiets versieren in het Anne Frank Park om vervolgens deel te nemen aan aan de optocht door de wijk... we eindigen weer in het Anne Frank Park (aanmelden nodig). Vervolgens kan je naar huis om je spulletjes voor de kleedjesmarkt bij elkaar te zoeken. De kleedjesmarkt start om 13:00 uur en je kiest zelf je plekje uit, dit kan vanaf 12:30 uur. De toegangspaden naar de cirkel + cirkel zelf in het Anne Frank Park zijn deels bezet; daar staan wij als Activiteiten Marsdijk met een schminktafel + glittertattoo + popcorn + suikerspin + springkussens + (Hollandse) spelletjes etc. Vanaf 16:30 uur zullen wij van de organisatie weer beginnen met het afbouwen en opruimen van de spullen. Jullie kunnen nog blijven staan tot 17:00 uur maar zullen dan ook echt moeten opruimen. Neem je zelf je spullen allemaal even netjes mee? BEDANKT!

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info