De Alleskunner Marsdijk

 

Reserveer alvast zaterdag 24 september (burendag 2022) in de agenda. Dan vind de 1e editie van de Alleskunner Marsdijk plaats. Neem het op tegen je partner/dochter/vader/buurvrouw/! Dus meld je snel aan! De activiteit kan alleen doorgaan bij voldoende aanmeldingen. Je kunt je gewoon aanmelden als 1 persoon. Maar je kunt ook een leuke groep vormen om onderling ook zo de uitdaging aan te gaan; leuk om met je eigen straat te doen??!

Wat is de ALLESKUNNER eigenlijk?
Het is een TV programma waarbij er honderd kandidaten (vijftig vrouwen en vijftig mannen) in een afvalstrijd in rap tempo zichzelf bewijzen in tien spellen per aflevering. Winnen is niet verplicht, je moet vooral voorkomen als laatste te eindigen want na ieder spelletje is het voor één speler afgelopen. Zo slinkt het deelnemersveld tot er uiteindelijk in de finale na negen spelrondes nog twee kanshebbers en een slotspel over zijn.  Uiteraard zullen we deze "Marsdijk variant" alle opdrachten in 1 middag moeten volbrengen dus zullen er soms per opdracht meerdere mensen het doek verlaten. Dus wordt jij de Alleskunner Marsdijk van 2022??

 

We regelen ook voor de kids vertier deze dag dus die vermaken zich náást het feit dat ze jullie zullen aanmoedigen, ook op andere manieren!


AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK - Kom gerust voor een bak koffie en koop een lekker broodje hotdog... niet vergeten de deelnemers aan te moedigen hé! :-) 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info