Zomeractiviteit Marsdijk
- SUMMER GAMES -

Kom tijdens de zomervakantie op de dinsdagmiddag naar het Anne Frank Park. Er zijn elke dinsdag verschillende gave, leuke, gezellige activiteiten gericht op kinderen te doen met als knaller een afsluitende dag op dinsdag 29 augustus waarbij er een familie goochelshow gegeven wordt en dus zeker voor iedereen leuk is om bij te zijn. Op alle dagen is er voor volwassenen koffie/thee en ontmoeting mogelijk dus kom zeker mee met je kids naar deze gezellige middag!
Naast de daginvulling zijn er vaak nog aanvullende betaalde activiteiten zoals schminken / glittertattoo / hair feathers / broodje hamburgers / broodje hotdog / frisdrank / popcorn / suikerspin / etcetc....

Tijden dinsdagen: 13:00 uur tot 16:00 uur
Locatie dinsdagen: Anne Frank Park
Kosten dinsdagen: € 2,00 per kind / per dag (* is deze bijdrage financieel niet haalbaar voor u, stuurt u ons dan even een email).

Datum:

Activiteit:

Dinsdag 25-7-2023

Bingo

Dinsdag 1-8-2023

Sport & Spel

Dinsdag 8-8-2023

Dans & Muziek

Dinsdag 15-8-2023

Reis om de wereld

Dinsdag 22-8-2023

Kunst & Kids

Dinsdag 29-8-2023

Magic middag (incl. familie goochelshow)

Daarnaast zijn er uiteraard nog allerlei spel attributen, koffie/thee/ranja, springkussens en allerlei lekkers. Soms aangevuld met de betaalde mogelijkheid tot schminken of een mooie ballon of een glittertattoo of hair feathers.


BINGO:
We hebben weer gave donaties ontvangen van de volgende partijen als prijsje voor de bingo:
- Toegangskaartjes zwembad Topiqua in Veendam
- Toegangskaartjes Drentse Koe in Ruinerwold
- Toegangskaartjes Jumpstyle ASSEN
- Tegoedbonnen voor de Bruna
- Tegoedbon voor gezinszak patat bij Snackmobiel 

!! BEDANKT VOOR DE BIJDRAGE ALLEMAAL !!  

Aanmelden is niet noodzakelijk. Betaling is op de dag zelf; liefst via QR / betaalverzoek met de telefoon. Indien de kinderen alleen komen is contante betaling mogelijk, wel gepast. 

Let op: We organiseren activiteiten maar zijn geen " oppas" voor de kinderen. Beoordeel dus zelf of uw kind op eigen gelegenheid heen kan, kan blijven en bepalen kan wanneer hij/zij terug gaat. Het is daarnaast juist de bedoeling dat ook ouders/grootouders elkaar ontmoeten op deze dagen... onder het genot van een lekker kopje koffie bijvoorbeeld :-) Dus wees welkom!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info