Zomeractiviteit Marsdijk
- SUMMER GAMES -

Er wordt hard gewerkt aan de invulling van de activiteiten zodat er elke DINSDAG in de zomervakantie wat te beleven is in het Anne Frankpark; vooral kinderactiviteiten maar ook voor de ouders is er een mogelijkheid tot het ontmoeten van je buren. Daarnaast hebben we als extraatje nog op een vrijdagmiddag een Pony Pretmiddag ingepland op vrijdag 19 augustus.

Starttijden dinsdagen: 13:00 uur
Locatie dinsdagen: Anne Frankpark
Kosten dinsdagen: €2,00 per kind / per dag (* is deze bijdrage finaniceel niet haalbaar voor u, stuurt u ons dan even een email)

Datum:

Activiteit:

Dinsdag 19-7-2022

Theater Professor Uitmekaar!

Dinsdag 26-7-2022

Stoepkrijtwedstrijd + Frisbee in de bak

Dinsdag 2-8-2022

Levend Ganzenbord

Dinsdag 9-8-2022

BINGO   *(vanaf 3-7 jaar en vanaf 7-99 jaar)

Dinsdag 16-8-2022

Sprokkeltocht

Dinsdag 23-8-2022

Sport ,- en spel middag (groots uitgepakt als afsluiting van de zomervakantie; ook voor ouders genoeg te doen en eten).

Daarnaast zijn er uiteraard nog allerlei spel attributen, koffie/thee/ranja, springkussens en allerlei lekkers. Soms aangevuld met de mogelijkheid tot schminken of een mooie ballon.

Aanmelden is niet noodzakelijk.  Betaling op de dag zelf; liefst via QR / betaalverzoek. Anders contant. LET OP: Er zullen vanuit onze vrijwilligers ook foto's gemaakt worden welke wij op de website plaatsen, indien u dit niet wenst willen we u verzoeken bij het maken van de foto naar die persoon toe te lopen zodat de foto verwijderd kan worden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info