Nick                            (vrijwilliger Activiteiten Marsdijk)

Hallo allemaal,

Ik ben Nick, 14 jaar oud en ik woon samen met mij ouders en 2 zussen hier in Marsdijk. We hebben 2 honden. Ik ben geboren in een klein maar super leuk en fijn dorp: Gieterveen. Maar ivm de school van mijn zussen en het werk van mijn ouders hebben ze besloten  de stad op te zoeken. Na een lange zoektocht zijn ze terecht gekomen in Assen. Ik woon nu alweer 6 jaren in het mooie Marsdijk. Ik vind de vele wandel en fietsroutes in de wijk erg fijn. Ik heb verschillende hobby’s, zoals mountainbiken en fotograferen. Ook ben ik veel bezig met architectuur.  

Ik heb besloten mij in te zetten voor Activiteiten Marsdijk omdat ik dagelijks hoorde onder de jeugd dat er niks te doen is voor hun en dat ze zich vervelen. Ik wil mij dus vooral inzetten voor de jeugd qua activiteiten. Ik zal mij dit jaar inzetten voor de Dropping, Game Night, en het Winterfeest aan het einde van het jaar.

Ik hoop dat jullie een leuk beeld hebben gekregen van mij. Mocht je me ooit zien en wat willen vragen of een praatje maken mag dat altijd! Hopelijk tot ziens tijdens 1 van de activiteiten!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info