Anita van Turnhout     (vrijwilligster Activiteiten Marsdijk)

Hallo allemaal,

Ik ben Anita van Turnhout, 52 jaar oud. Ik woon samen met Wout. Wij kennen elkaar 12 jaar. We hebben hond genaamd Gigi en die is alweer 11 jaar. Ook hebben we een poes van 9 jaar genaamd Katie. Ik woon ondertussen 6 jaar in Assen-Marsdijk. Ik kom uit Brabant en geboren in Breda, maar weer opgegroeid in Zundert en 26 jaar lang gewoond in St. Willebrord. Ik vind de wijk Marsdijk een prachtige groene wijk en woon er mede daardoor erg graag. Ik heb besloten mij in te zetten voor Linda bij Activiteiten Marsdijk omdat ik graag contacten wil op doen, daarnaast heb ik in St. Willebrord vrijwel altijd vrijwilligers werk gedaan.

Ik zal mij dit jaar inzetten voor de Opritverkoop, Bingo, Zomermaanden activiteit en het Winterfeest aan het einde van het jaar. Zelf zou ik nog graag een groot muziekfeest met artiesten georganiseerd zien in de wijk…dus wie weet..ooit! Dromen mag toch?!

Ik hoop dat jullie een leuk beeld hebben gekregen van mij. Mocht je me ooit zien en wat willen vragen of een praatje maken mag dat altijd! Hopelijk tot ziens op 1 van de activiteiten!

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info